Code Verantwoordelijk Marktgedrag breidt uit in de beveiliging

6 mrt ondertekening 6 maart foto

Op 6 maart 2017 ondertekenden maar liefst 21 beveiligingsbedrijven de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. De bijeenkomst vond plaats bij De Unie te Culemborg en werd geleid door Wim Mul, voorzitter van de Codekamer Beveiliging. Alle beveiligingsbedrijven gaven aan in de Code meerwaarde te zien: het stimuleert fatsoenlijk zaken doen. Met deze 21 bedrijven erbij, hebben nu 1155 organisaties de Code ondertekend.

Lees verder >

RTL, de winnaar van het Gouden Bestek, ondertekent de Code Verantwoordelijk

2 mrt RTL-ondertekent

RTL, de winnaar van het Gouden Bestek, heeft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. De handtekening is gezet door Jeroen Marré, manager facility management, in aanwezigheid van de voorzitter van de Codekamer contractcatering, Gerrit Vink.

Lees verder >

Uitnodiging ondertekensessie

Op 6 maart 2017 organiseert de Codekamer Beveiliging de eerste van een geplande serie van drie voorlichtingsbijeenkomsten over de betekenis van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Deze bijeenkomsten richten zich in het bijzonder op ondernemingen actief in de particuliere beveiligingsbranche die veel te maken hebben met aanbesteding van beveiligingswerkzaamheden georganiseerd door zowel overheden als de marktsector.

Lees verder >

Code Verantwoordelijk Marktgedrag bewezen effectief

Gorinchem, 12 januari 2017 – Resultaten van een enquête, uitgezet onder 1.000 organisaties, onderbouwen de effectiviteit van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. 60% van de respondenten geeft aan verbeteringen te zien in de manier waarop aanbestedingen worden uitgezet en contracten worden gemanaged. Stichting Code Verantwoordelijk Marktgedrag is tevreden met deze resultaten en gaat de enquête jaarlijks herhalen om de effecten van de Code blijvend te monitoren. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag pakt de resultaten van de enquête op om de ingezette koers te versterken, de bekendheid en de positieve werking ervan te vergroten.

Lees verder >