Training Rendement uit het contract

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor de Schoonmaak en glazenwassersbranche organiseert een training 'Rendement uit het contract'. De training start 14 september 2020 in Eindhoven en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Lees verder >

Ondertekenaars zien waarde van Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Met 11 bedrijven zijn wij te gast bij familiebedrijf Hulshoff in Amsterdam. Dit toonaangevende bedrijf binnen de verhuisbranche heeft een innovatief pand langs de A5 in gebruik genomen met een volledig CO2-emmissievrije opslagruimte. Ze zijn vooruitstrevend met stadsdistributie en duurzaamheid is een kenmerk voor dit verhuisbedrijf. Met deze bedrijven is het aantal ondertekenaars gestegen naar ruim 1450!

Lees verder >

Verantwoordelijk marktgedrag is juist nu uw afspraken nakomen

“Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep, voor elkaar zorgen is belangrijker dan ooit”, zegt Kees Blokland, voorzitter van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Lees verder >

“SOCIAAL BELEID VOOR 500.000 FACILITAIRE DIENSTVERLENERS VERDIENT OPRECHTE ZORG EN AANDACHT”

Oproep Alexander Rinnooy Kan, eerste voorzitter Comité van Aanbeveling van Code Verantwoordelijk Marktgedrag:

Lees verder >

De Haagse Hogeschool ondertekent de Code

Op maandag 9 december hebben de heren Olaf Falet ( Unitmanager Facility Services en Huisvesting) en Joris Nicolaas (Senior inkoper) namens De Haagse Hogeschool de Code Verantwoordelijk Marktgedrag getekend. Tijdens een boeiende sessie werd gesproken over de principes van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, de visie van De Haagse Hogeschool op facilitair sociaal beleid en de vertaling hiervan naar de eigen werkvloer. ‘Bij de voorbereiding van een nieuw cateringcontract kijken wij diepgaand naar de kwaliteit van dienstverlening die wij nodig achten, en dus ook goed naar de werkuitvoering, de collega’s op de werkvloer die het doen’, aldus Falet.

Lees verder >