Terug naar nieuwsoverzicht 1 april 2021

Best Practice Award in de schoonmaakbranche

Ook voor de ketenpartners in de schoonmaak- en glazenwassersbranche was 2020 een uitdagend jaar, waarin zij steeds moesten schakelen door de steeds veranderende maatregelen. Waar vele objecten volledig of gedeeltelijk sloten (kantoorpanden, scholen en vakantieparken) waren er in andere sectoren juist extra handen nodig (ziekenhuizen, verpleeghuizen). Ook in tijden van crisis moeten partijen goed met elkaar samenwerken en ernaar streven om de basisbeginselen van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag niet uit het oog te verliezen.

De Codekamer Schoonmaak en Glazenwassers wil aandacht besteden aan de best practices van bedrijven, die ook in tijden van crisis de Code hoog in het vaandel hielden. Om die reden organiseert de Codekamer Schoonmaak en Glazenwassers een Best Practice Award. Het onderwerp is dan ook: partnership in coronatijd.

Iedereen die werkzaam is in de schoonmaakbranche kan branchegenoten, partners, opdrachtgevers of opdrachtnemers nomineren voor de Best Practice Award 2021. Aanmelden is mogelijk is tot vrijdag 28 mei 2021.

Lees meer hierover op de website van de Codekamer Schoonmaak en Glazenwassers.