Terug naar nieuwsoverzicht 20 september 2021

De eerste tafelgasten van de Code Talkshow zijn bekend

De eerste tafelgasten van de Online Talkshow Code Verantwoordelijk Marktgedrag zijn bekend: Tuur Elzinga (voorzitter van FNV) en Michel Tobé (voorzitter van Facility Management Nederland) schuiven op 9 november aan bij presentator Anne Megens.

Tuur Elzinga

Tuur is voormalig Eerste Kamerlid en sinds dit jaar voorzitter van vakbond FNV. Hij stelde bij zijn verkiezing: “Ik wil knokken voor een socialer Nederland, en samen onrecht op het terrein van werk en inkomen bestrijden.”

Michel Tobé

Als voorzitter van beroepsvereniging FMN en afdelingshoofd bij gemeente Capelle aan den IJssel, heeft Michel een duidelijke visie: “De facilitaire wereld verandert in hoog tempo. De professional zal steeds vaker het verschil gaan maken.”

Waar gaat de Online Talkshow over?

De Code wil dat iedere uitbesteding van diensten in Nederland winst oplevert voor álle betrokkenen. Voor ondernemer, opdrachtgever én medewerker dus. We bereiken dat met verantwoordelijk marktgedrag: iets dat vooral de mensen op de werkvloer raakt. Maar hoe veranker je dat in je beleid en strategie? En implementeer je dat in de praktijk? Dat is waar deze Online Talkshow over gaat: verantwoordelijk marktgedrag – van beleid naar praktijk.

Ben jij er ook bij?

Zet dinsdag 9 november (15.00 – 17.00 uur) in je agenda en meld je nú aan voor de Online Talkshow via onze website. Wij houden je via e-mail op de hoogte van de actualiteiten rondom de Talkshow. Ook ontvang je dan een link naar de online livestream.

Ja, ik meld me aan voor de Talkshow