Terug naar nieuwsoverzicht 26 oktober 2020

Finalisten Golden Service Awards 2020 zijn bekend

De jury van de Golden Service Awards heeft de twintig finalisten bekendgemaakt. In elke categorie, zijnde Schoonmaker, Schoonmaakteam, Glazenwasser en Leidinggevende van het Jaar 2020, zijn vijf finalisten in de running. Op 3 december wordt bekend wie er in de prijzen vallen.

Golden Service Awards-jury gaat op werkbezoek

De juryleden hebben nu de finalisten gekozen. Na deze ronde bezoeken de juryleden alle genomineerden. Op 3 december worden de vier prijzen uitgereikt. Niet alleen de Schoonmaker van het Jaar, maar ook het Schoonmaakteam, de Leidinggevende, én de Glazenwasser van het Jaar worden dan gekroond.

Hartverwarmende inschrijvingen

Op basis van diverse criteria werden de kandidaten beoordeeld, waarna de jury vijf finalisten per categorie selecteerde om door te gaan. Dat betekent niet dat de afgevallen kandidaten niet goed waren, benadrukt de jury. Integendeel. “Uit de vele en hartverwarmende inschrijvingen blijkt dat er veel toppers in de schoonmaakbranche rondlopen. Ze zijn echt het gezicht van ons vak en we mogen terecht trots zijn op hen.” Na een moeilijke, maar zorgvuldige afweging kwamen de volgende genomineerden uit de bus:

Bekijk hier de finalisten voor Schoonmaker van het Jaar 2020