Terug naar nieuwsoverzicht 5 november 2018

Heeft de Code effect? Doe mee aan enquête!

De Code bestaat 7,5 jaar. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de effectmeting voor de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Hoe? Vul de korte enquête in, dit kost u maximaal drie minuten! Het beantwoorden van de vragen kan tot maandag 26 november.

De enquête kunt u via deze link invullen. Alvast hartelijk dank voor uw tijd en voor uw input!

Waarom effectmeting

Om het succes van de Code te meten en te weten waar verbetering mogelijk is. Dit is de tweede effectmeting, deze keer onder zowel ondertekenaars als niet-ondertekenaars. In februari 2019 publiceren we de resultaten.

Nog even over de Code…

De Code geeft handreikingen hoe je bij de inkoop van facilitaire diensten de markt zijn werk kunt laten doen zonder het belang van de uitvoerende medewerkers uit het oog te verliezen. De code werd op 21 juni 2011 geïntroduceerd om een einde te maken aan de doorgeschoten marktverhoudingen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Met dit initiatief is de branche eerlijker en duurzamer gaan werken. Aangestoken door dit succes hebben branches als Catering, Beveiliging en Verhuizers zich inmiddels aangesloten.

Op dit moment hebben ruim 1.300 organisaties – zowel opdrachtgevers, opdrachtnemers, intermediairs als vakorganisaties – de code ondertekend. Met een win-win voor alle partijen. Grote kans dus dat u nu al te maken heeft met de code. Voor meer informatie kijk op deze website en www.codeschoonmaak.nl