Terug naar nieuwsoverzicht 10 november 2020

Henk van de Weitgraven, UWV Facilitair Bedrijf, versterkt Codekamer Verhuizen

Sinds kort versterkt Henk van de Weitgraven, directeur UWV Facilitair Bedrijf, de gelederen in de Codekamer Verhuizen aan opdrachtgeverskant. Reden voor een nadere kennismaking.

Met 18.000 medewerkers en tientallen vestigingen is er voor zijn UWV Facilitair Bedrijf altijd wel wat te verhuizen. Voor UWV staat partnership hierbij voorop, niet alleen voor de relatie opdrachtgever – opdrachtnemer, maar ook voor alle medewerkers die in de verhuisbranche werken en recht hebben op eerlijk, veilig en gezond werk.

“De verhuisbranche is een sector waar fysieke arbeid en competenties nog steeds van groot belang zijn”, vertelt Henk. “Persoonlijk vind ik dat diversiteit, arbeidsparticipatie daarbij nog onderwerpen zijn waar de sector kan versterken. Ook op het gebied van klimaat en circulariteit zijn zeker nog voordelen te behalen. Zoals ik al aangaf, is partnership belangrijk om toegevoegde waarde te creëren in een win-winsituatie. Dat geldt naar mijn mening niet alleen voor de relatie opdrachtgever – opdrachtnemer, maar ook voor de alle medewerkers die in de verhuisbranche werken en recht hebben op eerlijk, veilig en gezond werk. Bij het UWV Facilitair Bedrijf hebben we het motto ‘werken aan werkplezier’. Ik hoop dat ik door mijn deelname aan de Codekamer Verhuizen ook in deze sector kan bijdragen aan werkplezier en een duurzame toekomst.”

Lees het gehele interview met Henk hier.