Terug naar nieuwsoverzicht 20 juni 2023

Meld je aan voor het webinar contractmanagement op 13 juli

Wil je meer weten over contractmanagement in de schoonmaakbranche? Meld je dan aan het webinar op 13 juli van de Code Schoonmaak. Het webinar onder het overkoepelende thema ‘Schoonmaken, de tofste baan van de wereld’.

Dit jaar organiseert de Code Schoonmaak zes interessante webinars die je gratis kunt bijwonen. Het eerste webinar vindt plaats op 13 juli 2023. De webinars hebben het thema ‘Schoonmaken, de tofste baan van de wereld’, want dit zou het resultaat moeten zijn van goed contractmanagement. De webinars gaan dieper in op de verschillende onderwerpen uit de handreiking contractmanagement.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de interactieve webinars gaat voorzitter Bert van Boggelen in gesprek met een expert uit de branche. Zij geven hun blik op het thema contractmanagement in de schoonmaakbranche én nodigen deelnemers uit om hun blik te geven. Via verschillende stellingen kun je reageren op de onderwerpen rondom contractmanagement. Zo kun je jouw eigen ervaringen en inzichten delen met andere deelnemers en samen in gesprek gaan over dit onderwerp.

Meld je aan

Wil je ontdekken hoe goed contractmanagement kan leiden tot de tofste schoonmaakbaan? Meld je dan snel aan voor één van de zes webinars! Een overzicht van de data vind je op de website van de Code Schoonmaak. Deelname aan de webinars is gratis.