Terug naar nieuwsoverzicht

Online Talkshow Code Verantwoordelijk Marktgedrag – 9 november 2021

Verantwoordelijk marktgedrag: van beleid naar praktijk

De Code wil dat iedere uitbesteding van diensten in Nederland winst oplevert voor álle betrokkenen. Voor ondernemer, opdrachtgever én medewerker dus. We bereiken dat met verantwoordelijk marktgedrag: iets dat vooral de mensen op de werkvloer raakt. Maar hoe veranker je dat in je beleid en strategie? En implementeer je dat in de praktijk? Dat is waar deze Online Talkshow over gaat: verantwoordelijk marktgedrag – van beleid naar praktijk.

Onderwerpen

We hebben een aantal inspirerende sprekers, die je zowel over het beleid als de dagelijkse praktijk van dienstverlening alles kunnen vertellen. De precieze onderwerpen worden binnenkort bekendgemaakt. In ieder geval zullen de nieuwe Handreikingen Inkoop uitgebreid aan bod komen. Deze Handreikingen stimuleren eerlijke concurrentie met goede voorwaarden voor de mensen op de werkvloer én kwaliteit voor de opdrachtgever.

Presentatie

De presentatie van de Talkshow ligt in handen van Anne Megens.

Interactie tijdens het event

We maken gebruik van de Yellenge Event App. Met deze app kan je meepraten en reageren op stellingen. Download de app in de Google Play Store of in de Apple App Store.

Aanmelden

De Online Talkshow Code Verantwoordelijk Marktgedrag vindt plaats op 9 november 2021 – tussen 15.00 en 17.00 uur. Zet het in je agenda en meld je nú aan via ons externe registratieformulier. Wij houden je via e-mail op de hoogte van de actualiteiten rondom de Talkshow. Ook ontvang je dan een link naar de online livestream.

Ja, ik meld me aan voor de Talkshow