Terug naar nieuwsoverzicht 9 oktober 2018

Van principe naar praktijk: zó werkt het!

Op dinsdagmiddag 5 maart 2019 van 14.00 tot 18.00 uur vindt in het SER-gebouw in Den Haag in samenwerking met de NEVI het praktijkcongres plaats van de Stichting Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Dit congres is een must voor iedereen die de code in hun doen en laten beter willen gaan benutten.

De code geeft handreikingen hoe je bij de inkoop van facilitaire diensten de markt zijn werk kunt laten doen zonder het belang van de uitvoerende medewerkers uit het oog te verliezen. De code werd op 21 juni 2011 geïntroduceerd om een einde te maken aan de doorgeschoten marktverhoudingen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Met dit initiatief is de branche eerlijker en duurzamer gaan werken. Aangestoken door dit succes hebben branches als Catering, Beveiliging en Verhuizers zich inmiddels aangesloten.

Op dit moment hebben ruim 1.300 bedrijven – zowel opdrachtgevers, opdrachtnemers, intermediairs als vakorganisaties – de code ondertekend. Met een win-win voor alle partijen. Grote kans dus dat u nu al te maken heeft met de code.

Op 5 maart 2019 hoort en leert u hoe u er echt werk van kunt maken. Mis die kans niet. Toegang tot dit praktijkcongres is gratis. Schrijf u snel in want het aantal toegangskaarten is beperkt en… óp = óp!

U kunt u inschrijven via de website  https://vanprincipenaarpraktijk.yellenge.nl.