Terug naar nieuwsoverzicht 20 juni 2023

Vooraankondiging Best Practice Award 2023: ‘De stem van de schoonmaker’

Op donderdag 7 december vindt de 10e editie van de Best Practice Award plaats. Dit jaar staat de uitreiking in het teken van de schoonmaker. Heb jij een voorbeeld van succesvolle samenwerking tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers en schoonmakers? Inspireer anderen door deze in te dienen voor de Best Practice Award van 2023.

Schoonmakers vormen de essentiële schakel in de schoonmaakketen. Zij verdienen de mogelijkheid om hun vak met trots en plezier uit te oefenen. Alleen dan kan er kwaliteit worden geleverd, wat ten goede komt aan alle betrokken partijen. Het is daarom van groot belang dat de schoonmaker wordt erkend en een stem heeft. De Best Practice Award, dat inmiddels een icoon geworden is in de schoonmaakbranche, draagt hieraan bij.

Wat is een best practice?

Een best practice is een voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers en schoonmakers, waarbij rekening gehouden wordt met ieders belangen. Daardoor dient het als inspiratie voor anderen in de schoonmaakbranche. Dit sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag: fair zaken doen met oog voor ieders belangen. Met als resultaat verbeterde arbeidsomstandigheden, een versterking van de betrokkenheid van de schoonmaakmedewerker en een verbetering van de kwaliteit van het schoonmaakwerk.

Inspireer anderen met jouw succesvolle samenwerking

Heb jij een voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen meerdere partijen? Dien dit voorbeeld dan in via de website van de Code Schoonmaak. Hier vind je tevens meer informatie over de uitreiking. Wil je teruglezen wat de best practices zijn die voorgaande jaren een award in de wacht sleepten? Bezoek dan het overzicht van de awards.

Wij zien je graag terug tijdens de feestelijke finale op 7 december, waar je mogelijk genomineerd wordt voor de Best Practice Award van 2023!