Terug naar nieuwsoverzicht 5 september 2023

Webinars contractmanagement schoonmaak

Wil je meer weten over contractmanagement in de schoonmaakbranche? Meld je dan aan voor de interessante webinars georganiseerd door de Code Schoonmaak. De webinars behandelen onderwerpen uit de handreiking contractmanagement. Als overkoepelend thema is er gekozen voor ‘Schoonmaken, de tofste baan van de wereld’, want dat zou het resultaat moeten zijn van goed contractmanagement!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de interactieve webinars gaat voorzitter Bert van Boggelen in gesprek met een expert uit de branche. Zij geven hun blik op het thema contractmanagement in de schoonmaakbranche én nodigen deelnemers uit om hun blik te geven. Via verschillende stellingen kun je reageren op de onderwerpen rondom contractmanagement. Zo kun je jouw eigen ervaringen en inzichten delen met andere deelnemers en samen in gesprek gaan over dit onderwerp.

Overzicht webinars

In totaal organiseert de Code Schoonmaak een zestal interessante webinars. Je kunt je gratis inschrijven voor deze webinars. Heb jij er een gemist? Dan kun je deze terugkijken. Bekijk onderstaand het overzicht van alle webinars:

Webinar 1: Tofste baan van de wereld door Bert van Boggelen en Laetitia Simonis

Webinar 2: Indexatie door Bert van Boggelen en Wim Dingelstad

Webinar 3: Smart meten van prestaties door Bert van Boggelen en Pieter Grootjes

Webinar 4: Sociaal beleid door Bert van Boggelen en Caroline Lamberts. Deze webinar vindt plaats op 19 oktober 2023.

Webinar 5: Kwaliteit van toezicht en leidinggeven door Bert van Boggelen en Rob van Gerven. Deze webinar vindt plaats op 16 november 2023.

Webinar 6: Als opdrachtgever weten wat je wilt door Bert van Boggelen en Ronnes Vianen. Deze webinar vindt plaats op 30 november 2023.

Meld je aan

Wil je ontdekken hoe goed contractmanagement kan leiden tot de tofste schoonmaakbaan? Meld je dan snel aan voor één van de zes webinars! Deelname aan de webinars is gratis.

Aanmelden