Terug naar nieuwsoverzicht 20 april 2023

Webinars contractmanagement

Wil je meer weten over contractmanagement in de schoonmaakbranche? Meld je dan aan voor een van de zes webinars van de Code Schoonmaak. De webinars vallen onder het overkoepelende thema ‘Schoonmaken, de tofste baan van de wereld’.

Dit jaar organiseert de Code Schoonmaak zes interessante webinars die je gratis kunt bijwonen. De webinars hebben het thema ‘Schoonmaken, de tofste baan van de wereld’, want dit zou het resultaat moeten zijn van goed contractmanagement. De webinars gaan dieper in op de verschillende onderwerpen uit de handreiking contractmanagement.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de interactieve webinars gaat voorzitter Bert van Boggelen in gesprek met een expert uit de branche. Zij geven hun blik op het thema contractmanagement in de schoonmaakbranche én nodigen deelnemers uit om hun blik te geven. Via verschillende stellingen kun je reageren op de onderwerpen rondom contractmanagement. Zo kun je jouw eigen ervaringen en inzichten delen met andere deelnemers en samen in gesprek gaan over dit onderwerp.

Meld je aan

Wil je ontdekken hoe goed contractmanagement kan leiden tot de tofste schoonmaakbaan? Meld je dan snel aan voor één van de zes webinars! Een overzicht van de data vind je op de website van de Code Schoonmaak. Deelname aan de webinars is gratis.