De Code voor bedrijven

Als onderneming wil je je stakeholders laten zien dat je maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dat je je bijdrage aan de SDG’s serieus neemt. Je wilt bovendien een aantrekkelijke werkgever zijn, die z’n sociale beleid écht in de praktijk brengt. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag kan je hierbij helpen.

Met het ondertekenen van de Code sluit je oneerlijke concurrentie uit en zorg je ervoor dat de mensen op de werkvloer gewaardeerd worden zodat ze hun vak met plezier kunnen uitoefenen, want uiteindelijk leidt dat tot een beter resultaat voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer. Ons doel? Dat iedere uitbesteding van diensten in Nederland winst oplevert voor álle betrokkenen.

Meer weten over de Code? Klik hier!

Deze bedrijven gingen u voor:

Vier redenen om de Code te ondertekenen

Iedereen die de Code ondertekent, hanteert minimaal dezelfde principes. Daardoor geef je als organisatie verdere invulling aan:


1. Maatschappelijk verantwoord inkopen van facilitaire diensten

2. Samenwerking om elkaars doelen te realiseren

3. Goede kwaliteit van dienstverlening en arbeid in verhouding met de prijs

4. Gezonde, veilige en plezierige werkomstandigheden

Al meer dan 1500 organisaties zijn jou voorgegaan. Breng jij ook de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de praktijk? Schrijf je dan in voor een gezamenlijke ondertekensessie en zorg dat jouw organisatie zich formeel ook aansluit bij de Code.

Schrijf je in voor een ondertekensessie

Wil je meer weten? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang direct onze brochure